Нашата мисия

Kodbebe.com предлага креативни игри, играчки и аксесоари, които да развиват сръчността, изобретателността и уменията на децата да творят.

Ние предлагаме продукти само от реномирани производители, които освен да радват децата, да развиват техните умения и сръчност, да стимулират детската фантазия.

За нас е изключително важно, играчките ни да развиват естествената интелигентност на децата. Затова избираме такива, които бихме подарили и на нашите деца – играчки, които да поддържат полета на детското въображение.

Нашата цел

Ние се стремим да предлагаме разнообразни детски играчки от различни категории, за да могат родителите да изберат най-подходящите от тях за своите деца.

Родителите разбират най-добре нуждите на своите деца и биха направили всичко възможно, за ги направят щастливи. Ние ще Ви помогнем да го направите – да изберете играчки, които са забавни, развиват умствените и моторни умения на Вашите деца, и едновременно с това са напълно безопасни и отговарят на всички международни стандарти.

Ние не забравяме, че малките момчета и момичета са деца само веднъж и трябва да получат това, което ще ги направи щастливи.

Детските играчки и аксесоарите за деца, които Ви предлагаме са:

Безопасни, Качествени, Забавни, Обучаващи, Стимулиращи развитието на децата. Kodbebe.com предлага на българския пазар няколко уникални, висококачествени марки:

  • Американската топ марка за детски играчки, бебешки стоки и аксесоари за младите майки Skip Hop.
  • Образователните конструктори Eitech (Айтек) – разработени и произведени в Германия от висококачествена немска стомана.
  • Teifoc® (Тайфок) – друга търговска марка на немската фирма Eitech GmbH, предлагаща уникална система за строителство и игра, която използва истински, многократно използваеми тухлички.
  • Pixie Crew предлагат уникални моливници, портмонета, калъфи за телефони и таблети, чанти и раници за деца, ученици и младежи, върху които може да се изобрази фигура, картина или надпис с помощта на силиконови пиксели.
  • Scoot and Ride са австрийска марка за тротинетки с уникална, патентована система за трансформация, с двойно заключване – без никакви инструменти или помощни средства, тротинетката може да се превърне в колело за баланс и обратно.