Ние от kodbebe.com се стремим да подбираме най-новите, креативни детски играчки и аксесоари за деца, да предлагаме марки на реномирани световни производители с най-висок стандарт за контрол на качеството и използваните материали. За нас е важно да предлагаме възможно най-доброто обслужване и постоянно да подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги.

Клиентите на Kodbebe.com се ползват със следните привилегии: 

  • Винаги ще получавате професионално и любезно обслужване. 
  • След като веднъж вече сте пазарували от нас Вие автоматично се превръщате в наш лоялен клиент и получавате определен процент отстъпка при следващи поръчки. 
  • Като наш регистриран клиент, Вие бихте могли да се възползвате не само от отстъпки при бъдещи поръчки, но и да научавате първи за нови марки и продукти, предстоящи промоции, специални предложения и разпродажби.
  • Всеки един продукт е чисто нов и в оригиналната си опаковка.
  • Продуктите обявени в kodbebe.com са готови да бъде изпратени на посочения от Вас адрес веднага след потвърждаването и обработката на Вашата поръчка. Изключение правят само артикулите, обявени като изчерпани от наличност. Ако сте си харесали продукт от каталога на производителите с които работим, който не намирате сред обявените като налични в kodbebe.com, можете да го заявите специално по имейл или телефон. Ние ще Ви отговорим с оферта за закупуване на продукта и информация относно сроковете за доставянето му до Вашия адрес.
  • На по-късен етап планираме да добавим повечето стандартни начини на плащане, но за сега не е задължително да плащате предварително за поръчаните продукти. С предлаганата от нас опция “наложен платеж”, плащането може да бъде направено, едва след като стоката е доставена до посочения от Вас адрес.
  • Винаги се опитваме да бъдем максимално бързи в обработването и доставката на всяка поръчка. Обикновено доставяме заявените от Вас продукти в рамките на 24 до 48 часа, до всяка точка на страната. Ако въпреки това се нуждаете спешно от Вашата поръчка и тези срокове не Ви устройват, свържете се с нас и ние ще Ви предложим начин да доставим продуктите още по-бързо.
  • Ако по някаква причина не сте доволни от направената поръчка или получената услуга, моля свържете се с нас и ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас. За нас е важно да знаем мнението на нашите клиенти и постоянно да подобряваме обслужването което те получават.

Ние ще направим всичко възможно да останете доволни ако изберете kodbebe.com!