Екипът на kodbebe се стреми да предлага възможно най-бързата, изгодна и качествена доставка на поръчаните от Вас детски играчки и аксесоари за деца. 

Цена за доставка:

Безплатна доставка за цялата страна на всички стоки поръчани в електронен магазин kodbebe, при обща стойност на поръчаните продукти над 100 лв. с ДДС, за всички регистрирани потребители.

Стойността на доставката за поръчки на обща сума до 100 лв. с ДДС е 5.99 лв.

Куриерски фирми:

Доставките до посочен от Вас адрес в България се извършват от куриерски фирми Спиди и Sameday или от представител на kodbebe. По Ваше желание има възможност за доставка и до офис на някоя от посочените куриерски фирми във Вашия град.

Време за доставка:

След като в системата на онлайн магазина kodbebe постъпи поръчка от потребител, започваме незабавна процедура за обработка и подготовка за доставка. В случай че поръчаните продукти са налични, потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приета поръчка.

  • Поръчки, направени до 13:00 ч. в работни дни (понеделник-петък), се обработват и предават на куриер на същия ден и следва да бъдат доставени на следващия работен ден.
  • Поръчки, направени след 13:00 ч. в работни дни (понеделник-петък), се обработват и предават на куриер на следващия работен ден и се доставят от куриер на по-следващия работен ден.
  • Поръчки направени в почивен ден (събота, неделя, празници и официално обявени за почивни дни) се обработват и предават на куриер на първия работен ден след приключането им и следва да бъдат доставени на следващия работен ден.

Изключение от посочените срокове на доставка е възможно да има за някои по-малки населени места, обслужвани по график от куриерските фирми.

Часовете за доставка до посочения в поръчката адрес са от 9:00 до 18:00 часа, в работни дни.

Възможна е специална заявка на експресна доставка или на конкретен ден и час за доставка, срещу допълнително заплащане съгласно тарифата на обслужващите куриерски фирми.