Общи условия:

Настоящите условия уреждат начина на провеждане на национална кампания „Hello Summer 2021“. Условията са достъпни на интернет страницата на kodbebe.com/hello_summer-2021.html.

Организатор на кампанията е „Ел Спаро“ ООД.

В промоцията участват всички регистрирани в kodbebe.com потребители.

За всички предлагани в kodbebe.com продукти, регистрираните потребители получават 20% отстъпка от стандартната цена.

Период на действие:

Промоцията започва на 20.06.2021 г. и продължава до 27.06.2021 г. включително, или до изчерпване на наличните количества.

Доставка:

Условията и цената за доставка на поръчаните продукти остава без промяна – безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 50 лв. или фиксирана цена от 4.99 лв. с ДДС до посочен адрес в България или до офис на куриер.

Доставката се осъществава от куриерска фирма Спиди или със собствен транспорт.

Прекратяване:

Организаторът си запазва правото да променя Общите условия на промоцията по всяко време, обявявайки това в коментар към обявата за промоцията или в интернет на адрес: https://kodbebe.com/hello_summer-2021.html . Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, в случай, че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. Всякакви въпроси, свързани с промоцията, могат да бъдат отправяни писмено на sales@kodbebe.com.